Семинар за родители на тема „Зависимости при подрастващите“

Сдружение  „Вега“ организира семинари за родители на тема : „Зависимости при подрастващите – разстройства на храненето (анорексия, булимия, хиперфагия), зависимости от психоактивни вещества (кокаин, хероин, марихуана и др.), компютърна зависимост. Рискови фактори, признаци на употреба, превенция. ”

Целта на тези семинари е да дадем поле за открит и директен диалог с родителите за проблемите, които подрастващите срещат и които често са съществен проблем, както за самото им порастване, така и за оцеляването на родителите и преодоляването на тези етапи от живота.

Факт е, че повечето зависимости започват в тийнейджърска възраст. Тъкмо през този етап от живота настъпват сериозни промени в живота на детето Ви и общуването с него нерядко е трудно.

Заповядайте на нашия открит семинар, за да получите повече информация за особеностите на психическото развитие на тийнейджърите, рисковите фактори, признаците и превенцията при различните зависимости.  Под формата на свободен диалог с нас, Вие ще имате възможност да разберете по-ясно зависимостите и да получите отговори на въпросите, които Ви вълнуват.

Нека да поговорим за това, защо тийнейджърите мълчат, бунтуват се, не желаят да се хранят, обличат се дръзко, пазят диети, гневят се, изолират се, избират странни приятелски кръгове  и пр.

Ако имате желание да посетим училището, в което работите или това, в което учат вашите деца, не се колебайте да ни потърсите на посочените контакти.  

За контакти :         0876 566 557

Email:                   info@vegabg.com

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *