Група за личен опит за майки

Екипът на Сдружение за психично здраве „Вега“ организира групи за личен опит за майки, които имат нужда да споделят своите трепети, да зададат незададени въпроси, да чуят преживяванията и опита на други жени в тяхната ситуация.

Майчинството е прекрасно, незаменимо изживяване, но също така, е и трудно. Рядко една жена разбира колко трудно e наистина, преди да стане майка. Винаги идва момент, в който всяка майка започва да се чувства недобре – тук вариациите са различни – някои жени са изплашени от многото и нови отговорности, други се чувстват виновни с вярването, че не се справят „достатъчно добре“, трети изпитват трудности да подредят живота си така, че да се чувстват добре – и те, и детето им, и партньора им; други пък не са сигурни, че се справят с възпитанието на детето си и т.н, и т.н. Тези трудни преживявания могат да дойдат в различен момент и по различен начин.

Ние – Ана, Полина и Марина, сме екип от психолози и психотерапевти, които имаме за цел да осигурим пространство за жени, които имат нужда да споделят и научат повече за темите около майчинството. Пространство, в което да можете спокойно да се разкриете и да получите приемане, разбиране и подкрепа.

Групите ще се провеждат през седмица, в предварително уговорен час. В тези занимания ще имате възможност да споделяте, да получите чужд опит, ще бъдете подпомагани от нас да намирате нови начини и стратегии да се справяте с трудностите, ще имате възможност да получавате информация за психическото и емоционално развитие на своите деца. Групите ще се формират изцяло около нуждите на участниците. Продължителност 120мин.

Начална дата : 22.01.2015г.; 17.00ч.

Задължително е предварително записване на телефон : 0876 566 557

Цена: 30лв.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *