Яндекс.Метрика

Психологична консултация на ниска цена

Заповядайте на 02 май 2017 г., когато ще имате възможност да ползвате 50 минутна психологична консултация, с намаление от 70%. Предложението е валидно само за посочената дата.

Всеки човек преминава през етапи на житейски трудности. Понякога помощта и подкрепата на близките не е от естеството, от което се нуждаем или не е достатъчна, за да се стабилизираме. Някои кризи се настаняват в живота за дни, а други за месеци и години. Неразрешените житейски ситуации задържат човек в състояние на блокаж, отнемат от жизнената му енергия и внимание, влияят на настроението и способността му да се свързва с другите. Преживяването на всеки човек е индивидуално, пътят му към промяна също.

Ние можем да сме ви полезни с помощ в преосмислянето на въпроси, които ви тревожат. Да ви помогнем в търсенето на нови опорни точки, за да изберете как и накъде да поемете.

За да се срещнем и да получите вашата психологична консултация на ниска цена е нужно да ни се обадите предварително на телефон 0876 566 557, за да приемем заявката ви, да уговорим точен час за срещата ни и това кой от специалистите в екипа ни ще ви посрещне.

Екипът на „Сдружение за психично здраве Вега“

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *