Стартира група за подкрепа и взаимопомощ на жени с разстройства на храненето

Запишете се за участие в  „Група за подкрепа и взаимопомощ на жени с разстройства на храненето”.  Начало 27 юни от 18.00 ч. 2015  в центъра на София.

Защо да участвате?

Предлагаме ви включване в една малка общност от хора, преживяващи сходни житейски трудности. Проблемите, засягащи храненето са масови и дестабилизиращи за редица млади жени и мъже. Въпреки това, твърде  често, силната интензивност и мащаба на болката и страданието остават скрити дори за най-тясното обкръжение.         

Ние от „Вега”- Ана, Марина и Полина, желаем да създадем за Вас пространство за срещи, в което да ви е по-леко, по-уютно, по-свободно.

 Към нашия екип в някои от сесиите ще се присъединява като гост-терапевт  неорайхианският аналитик Весела Вътева. Тя е с изключително голям опит в лечението на разстройствата на храненето и не само.

Като водещи на групата, целта ни е да създадем среда, в която всеки участник да усети, че не е сам в търсенето на личния си път към по-пълноценен и здрав живот, както и да подпомогнем самото търсене.

Знаем колко вълнуващо и възраждащо за всеки, е да сподели надеждата и да преживее отново изгубеното някога удоволствие да бъде заедно с другите. Да се докоснем  отново до доверието. Да преживеем  разбиране и да дадем от себе си на другия, който прилича на нас самите.  Да се усетим  живи и ценни с това, което преживяваме „тук и сега”, а не само в плановете и мечтите си. Да чуем  и да бъдем  чути  от хора, които всеки ден се борят с предизвикателства, сходни на нашите.

Тъй като в живота  не  всичко е в „розово”, тук сме готови в една защитена среда да посрещнем  заедно с Вас страха, отчаянието, отчуждението, чувството за вина, яда и всичко друго, което носите в себе си, защото те са важна част от историята на всеки.

Заповядайте при нас, за да поговорим, да споделите и да потърсите отговори на вълнуващите ви въпроси.

Техническа информация за записване:

Можете да се запишете на тел. 0876 566 557. В групата ще участват между 5 и 12 човека. Целият курс е с продължителност 6 месеца. Всяка среща ще бъде с времетраене приблизително 3 часа. Цената за една среща е 30 лв.

Оставаме на ваше разположение за въпроси и консултации.vega-psihoterapia-logo

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *